Zomertransport Mei 2017

We willen medio mei weer een transport laten vertrekken naar Wit-Rusland. Een mooie mogelijkheid voor u om uw kind en/of het gezin in Belarus (nog) weer eens te verrassen met een prachtig pakket uit Nederland. Download hier het transportbegeleidingsformulier. Dit formulier graag zo volledig mogelijk invullen en tegelijkertijd inleveren met uw pakket(ten).

Let u er ook op, dat het meest recente ( 06) telefoonnummer vermeld staat? Zo kan onze contactpersoon afspraken maken om het pakket af te leveren. Er moeten soms honderden kilometers gereden worden en dan is het erg vervelend wanneer mensen dan niet thuis zijn. Dit werkt zeer vertragend voor de aflevering.

Daarnaast graag ook aandacht voor de juiste adressering. Het blijkt de laatste tijd, dat er verouderde adressen vermeld staan op de pakketten. Dit belemmert de aflevering dan vaak ook.

DOWNLOAD HIER HET TRANSPORTFORMULIER!

Inleverdatum

De inleverdatum voor de pakketten is zaterdag  6 mei in de hal aan de  Wierdenseweg 64 in Vriezenveen van 9 tot 12 uur. Andere aanlevertijden kunt u aanvragen via info@gichon.com. 

Afspraken

De goederen moeten, voor zover dit mogelijk is, in dichtgeplakte dozen aangeleverd worden. Voor goederen voor algemene distributie rekenen we geen kosten. Voor goederen die speciaal bij de gezinnen in Wit Rusland moeten worden afgeleverd geldt: €3,00 per kilo. € 1,00 is voor het transport naar Wit-Rusland, € 1,00 is voor het transport in Wit-Rusland en € 1,00 is voor het nazorgproject in Kobrin.  Wij nemen geen contant geld meer aan. Voor elke storting betalen we  stortingskosten! Wel willen we nog het volgende nadrukkelijk onder uw aandacht brengen: Wilt u er voor zorgen dat er geen aan bederf onderhevige producten en medicijnen of alcohol opgestuurd worden. Dit kan grote problemen veroorzaken bij de controles door de douane. En vooral: stuur onder geen beding geld mee!! 

Kleding.

Heb u nog kleding, speelgoed, schoenen of babyspullen?? We kunnen deze nog steeds gebruiken. De aanvoer loopt wat terug de laatste tijd, maar de vraag hierna blijft onveranderd hoog vanuit Belarus. Elke eerste zaterdag van de maand kunt u deze spullen inleveren in de hal. Uiteraard kunt u deze spullen ook afgeven op zaterdag 6 mei. 

We bereiken met onze nieuwsbrieven maar een hele kleine groep mensen. Wilt u dit transport ook onder de aandacht brengen bij andere gastouders en sympathisanten?