Sponsor als bedrijf


Vivochem 640x427

Vele bedrijven hebben de stichting financieel of materieel gesteund bij het realiseren van haar doelstellingen. Mede daardoor is al veel werk verzet in het House of Peace. De sponsoring kan plaatsvinden bij bijvoorbeeld de opening van een nieuw bedrijfsgebouw, sponsoring gecombineerd met een verkoopactie of sponsering van vooral bouwmaterialen.

Wilt u als bedrijf meebouwen aan de toekomst van de Tsjernobyl-kinderen, dan kunt u contact opnemen met Erik Jager.

SPONSOR

Nieuws Sponsoren024 klein Op zaterdag 14 juli was er openhuis bij aannemersbedrijf Jaspers Faijer uit Almelo. Ter gelegenheid van het 12,5 jarig bestaan van het bouwbedrijf en een nieuw onderkomen waren leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. In plaats van bloemen of andere cadeaus mochten de bezoekers een gift geven aan Stichting Gichon.

(meer…)


aalderinkEind 2010 is Installatiebedrijf Aalderink uit Vriezenveen een unieke actie gestart. Samen met enkele leveranciers van verwarmingsketels kon het bedrijf per geplaatst toestel een bedrag van € 100,00 schenken aan stichting Gichon. In totaal heeft deze actie het fantastische bedrag van € 3000,00 euro opgebracht. 

(meer…)


Logo_vivochemOp 18 juni is de nieuwe vestiging van Vivochem in Almelo geopend. De genodigden voor de opening zijn door Vivochem gevraagd een donatie te doen voor de Stichting Gichon. Totaal is een bedrag van 10.000 euro ingezameld door de Stichting Gichon.

(meer…)


Cogas

Medewerkers van de Cogas hebben Stichting Gichon onder de aandacht gebracht bij de directie. De Cogas stelt geld beschikbaar aan goede doelen. Geld wat normaal uitgegeven wordt aan relaties, maar met medeweten van deze relaties, nu besteed wordt aan goede doelen.

(meer…)