Ervaringsreis


ERVARINGSREIS

Stichting Gichon organiseert eens per jaar ervaringsreis door Wit Rusland. In deze reis ziet en ervaart u alle facetten van het leven in Wit-Rusland. Daarnaast komt u in contact met de projecten van de Stichting Gichon. Deze reis is speciaal voor mensen die zich op de een of andere manier verbonden voelen met het werk van de Stichting Gichon of met het land Wit-Rusland.

Vooraanmelding ervaringsreis 2013

In 2013 wil Stichting Gichon graag 1 of meerdere ervaringsreizen organiseren. Daarbij denken we aan een reisgezelschap van minimaal 12 deenemers die ruim een week (9-dagen) onder begeleiding op ontdekkingsreis gaat in Wit-Rusland. In een ervaringsreis kan Stichting Gichon u via de vele contacten een boeiend en gevarieerd programma aanbieden. De naam ervaringsreis doelt op de verschillende ervaringen die u zult meemaken.

Graag stemmen we met de groep af wat de reisdata en het reisprogramma zal worden. Het reisprogramma heeft de afgelopen jaren veel variaties gekend. U kunt denken aan de volgende programmaonderdelen:

– Bezoek en overnachten in Minsk

– Bezoek en overnachten in House of Peace van Stichting Gichon in Kobryn

– Bezoek oorlogsmusea

– Bezoek en overnachten in gastgezinnen in Tsjerablitsi (platteland)

– Bezoek aan Tsjernobyl-kerncentrale in Oekraïne

 

Bent u geinterresseerd in deelname aan een ervaringsreis? Dan kunt u uw interesse (zonder verplichtingen) kenbaar maken door een mail te sturen aan info@gichon.nl.

Nieuws ervaringsreis


De laatste tijd is Stichting Gichon diverse malen in het nieuws geweest.
Mede door de inzet van Ambassadrice Marga Bult zal Gichon ook de komende tijd in de picture komen.
Binnenkort komt er een documentaire op TV-Oost , zal Marga verschijnen in omroep Max en is ze te bewonderen namens de stichting in diverse bladen.
Op onze website zullen we hier aandacht aan besteden.

(meer…)

Ervaringsreisgroep2009Het zit er alweer op, de ervaringsreis 2009! Als stichting Gichon iets toe mogen voegen aan het levensboek van vele mensen. Veel gesprekken met de reizigers in de bus, kinderen in de verschillende weeshuizen die we bezocht hebben, de dorpsbewoners van Tjerablitsi en natuurlijk onze brats & sjestra`s in Kobrin, onze thuisbasis. De plek waar het House of Peace staat.

(meer…)

gichon_018Zaterdag 29 augustus om 14.30 uur is de bus met 27 pasagiers, bagage, proviand en hulpgoederen vertrokken vanaf het Manitobaplein in Vriezenveen. Doel van het eerste deel van de reis: het “House of Peace” in Kobrin, Wit Rusland. Alle nog beschikbare ruimte in de bus is benut voor hulpgoederen. Veel beddengoed,  dozen met waspoeder en zaden voor groenten en bloemen zullen ter plekke worden uitgedeeld.

(meer…)