Duivenbonnenactie levert mooi bedrag op


Duivenvereniging 01Zaterdagmiddag 3 december heeft de Postduivenvereniging Ons Genoegen een cheque overhandigd aan de stichting Gichon. De vereniging heeft met een duivenbonnenactie een indrukwekkend geldbedrag ingezameld. Marga Bult, heeft samen met Erik Jager de cheque in ontvangst genomen.

De ‘Postduivenvereniging Ons Genoegen’ heeft vele duivenmelkers in Nederland aangeschreven met het verzoek om een duivenbon te schenken voor 2012. Een duivenbon is een toezegging door een duivenliefhebber voor een jonge duif of een koppel eieren. De verkoop / veiling van de duivenbonnen heeft in oktober 2011 plaatsgevonden via de website www.duiven.net.

Namens stichting Gichon heeft Marga Bult, samen met voorzitter Erik Jager een cheque in ontvangst mogen nemen van maar liefst 8500 euro. In de kantine van de vereniging prees de voorzitter van ‘Ons Genoegen’ de enorme inzet van de vrijwilligers om dit initiatief van de grond te krijgen.

Erik Jager gaf als voorzitter van de stiching Gichon aan zeer blij en verrast te zijn met deze actie en de opbrengst. Als dank en aandenken overhandigde hij een fotocollage aan de organisatie.

Duivenvereniging 02Duivenvereniging 03

Op maandag 5 december stond het volgende artikel in de Tubantia:

Krantenartikel Tubantia