STROOPWAFELS KONINGSDAG RIJSSEN

Op Koningsdag 2015 stond de Gichon-stroopwafelkraam in Rijssen. We geven u graag een verslag van deze mooie dag. We waren om 10:00 aanwezig voor het opbouwen van de stroopwafelkraam. Met twee bakijzers, veel bollen en veel kruimels was het vanaf de start een gekkenhuis: een ware STROOPWAFELOORLOG! Iedereen was in voor een Gichontisch lekkere stroopwafel.

Om half een waren alle kruimels op.  Om drie uur  waren ook alle stroopwafelbollen op. Plan B werd ingezet.  De pakjes stroopwafels die we verkochten werden door ons open gemaakt en iets verwarmd op de ijzers. Liep ook als een trein. OM VIER UUR ALLES OP !!!!!!!!!   echt alles op. Geen super wafels, geen kruimels en geen pakjes meer.  Er zat niets anders op dan te stoppen met de verkoop dit tot grote teleurstelling van onze klanten.  Maar …………. we komen volgend jaar terug.

In totaal hebben we voor 1000 euro aan stroopwafels mogen verkopen. Een geweldige opbrengst voor het werk in Wit-Rusland. Stroopwafelbakkers bedankt voor  jullie inzet.

foto 5 foto 3 foto 2 foto 1