Gezocht! Nieuwe opslagloods


loodsDe Stichting Gichon moet per 1 oktober 2011 de loods en tevens uitvalsbasis in Almelo verlaten. Vanuit de loods zijn vele hulptransporten naar Wit-Rusland vertrokken en hebben ruim 15.000 huishoudens in Wit-Rusland gebruik kunnen maken van de hulpgoederen. De stichting is op korte termijn op zoek naar een nieuwe loods.

Ruim vijf jaar heeft de Stichting Gichon vrijblijvend gebruik mogen maken van de loods aan de Florence Nightingalestraat in Almelo. Helaas heeft de gemeente Almelo nieuwe plannen met de loods en zal de stichting de loods per 1 oktober 2011 moeten verlaten.

De Stichting Gichon is de gemeente Almelo erkentelijk voor de lange periode waarin de loods in bruikleen is gegeven. Vanuit de loods hebben veel hulptransporten naar Wit-Rusland plaatsgevonden. Uit berekeningen in Wit-Rusland is gebleken dat in deze periode ruim 15.000 gezinnen in Wit-Rusland zijn ondersteund door het werk van de Stichting Gichon.

De Stichting Gichon staat vanzelfsprekend voor een enorme uitdaging om voor de korte en lange termijn te zoeken naar een nieuwe opslagvoorziening en uitvalsbasis voor het werk van de stichting. Mocht u kunnen helpen bij het vinden van een geschikte loods in de regio kunt u contact opnemen via het mailadres info@gichon.nl.