Weer een nieuwe Actie KaDoos


Kadoos 1_640x427Actie KaDoos (een onderdeel van Stichting Gichon) is opgericht in 2007. Het doel van Actie KaDoos is ervoor te zorgen dat weeskinderen in Wit-Rusland één keer per jaar een KaDoosje krijgen. Dit is een doos met daarin allerlei kadootjes voor een totaalbedrag van 15 euro. Doet u ook mee door het vullen van een KaDoos voor een weeskind?

Op dit moment staat Actie KaDoos aan de start van het 5e seizoen. Het doel van Actie KaDoos is ervoor te zorgen dat weeskinderen in Wit-Rusland 1x per jaar een KaDoosje krijgen. Dit is een doos met daarin allerlei kadootjes voor een totaalbedrag van 15 euro. Hierbij kan gedacht worden aan schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed. Door middel van nieuwsbrieven met foto’s worden de deelnemers op de hoogte gehouden van het verloop van de actie.

 

In Wit-Rusland wonen meer dan 100.000 weeskinderen. Actie KaDoos heeft contact met twee weeshuizen (Divin en Kobrin) in Wit-Rusland waar kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 17 jaar wonen. Deze kinderen ontvangen nauwelijks tot geen bezoek en cadeautjes met kerst of hun verjaardag krijgen zij niet. Hoe mooi zou het zijn als u deze kinderen gelukkig kunt maken met een KaDoosje. Kadoos_2_427x640

In 2011 willen we Actie KaDoos weer tot een groot succes maken en daar kunt u ons bij helpen. Wij hebben namelijk 560 deelnemers nodig om alle kinderen een KaDoosje te kunnen geven. Lijkt het u leuk om een KaDoosje te vullen voor een weeskind in Wit-Rusland?

Voor meer informatie en opgave kunt u contact met ons opnemen via kadoos@gichon.com.