Pakket of cadeau naar Wit-Rusland?


IMG 0002Na een bijzonder geslaagd kersttransport in december 2012 waarbij voor maar liefst 80 gezinnen in Wit-Rusland pakketten zijn meegegeven, staat voor medio juni het zomertransport gepland. Een nieuwe mogelijkheid voor u om uw kind en/of het gezin in Belarus weer eens te verrassen met een prachtig pakket uit Nederland. Op zaterdag 1 juni en 8 juni kan uw pakket afgeleverd in Vriezenveen.

Gichon biedt u de kans om uw kind en/of het gezin in Belarus weer eens te verrassen met een prachtig pakket uit Nederland. Klik hier voor het transportbegeleidingsformulier. Dit formulier graag zo volledig mogelijk invullen en tegelijkertijd inleveren met uw pakket(ten). U kunt uw pakket op 1juni en 8 juni inleveren bij onze loods in Vriezenveen. Zie ook loods Stichting Gichon.

De goederen moeten, voor zover dit mogelijk is, in dichtgeplakte dozen aangeleverd worden. Voor goederen voor algemene distributie rekenen we geen kosten. Voor goederen die speciaal bij de gezinnen in Wit Rusland moeten worden afgeleverd geldt: €3,00 per kilo. € 1,00 is voor het transport naar Wit-Rusland, € 1,00 is voor het transport in Wit-Rusland en € 1,00 is voor het nazorgproject in Kobrin. Wij nemen geen contant geld meer aan. 

Wilt u er voor zorgen dat er geen aan bederf onderhevige producten en medicijnen of alcohol opgestuurd worden. Dit kan grote problemen veroorzaken bij de controles door de douane. En vooral: stuur onder geen beding geld mee!!