Ambassadrice


MARGA

Marga Bult, is een Nederlandse zangers en presentratrice. U kent haar waarschijnlijk als Dutch Diva en vaste gast bij TV-Oost. Naast deze werkzaamheden zet Marga Bult zich in voor kinderen die slachtoffer zijn geworden van de kernramp in Tsjernobyl. Ze draagt het werk van de Stichting Gichon een warm hart toe en is om die reden ambassadrice van de Stichting Gichon.

In 2010 is Marga Bult meegereisd met een ervaringsreis georganiseerd door de Stichting Gichon. Marga Bult keek erg uit naar de reis, maar zag er ook een beetje tegen op. “Ik weet hoe schrijnend de situatie daar is. Met grote tegenstellingen tussen arm en rijk. Maar als je het met eigen ogen ziet, gaat het toch anders leven”, zegt de zangeres en presentatrice. Ze vindt haar reis ook belangrijk voor haar taak als ambassadrice van de liefdadigheidsinstelling. “Als je je inzet voor een stichting, is het goed om de noodzaak van die hulp met eigen ogen te aanschouwen en te voelen.”

Nieuws ambassadriceWAK_veilingOp zaterdag 21 mei heeft Marga Bult samen met notaris Arie Endendijk de veiling van de amateurkunst verzorgd. De veiling was tevens het slot van de Week van de Amateurkunst (WAK) in Twenterand. De veiling heeft het mooie bedrag van 2000 euro opgeleverd.

(meer…)

maxAfgelopen dinsdag (15 september) was Marga Bult hoofdgast bij “Tijd voor Max”.  Marga heeft hierin haar ervaringen verteld over de reis naar Wit-Rusland en wat het met haar gedaan heeft. Om de aflevering terug te bekijken KLIK HIER.

 

 


marga2Tijdens de ervaringsreis heeft Marga Bult een optreden verzorgd bij het afscheidsconcert in Kobrin. Als afscheid van alle reizigers hebben onze Wit Russische vrienden op zeer professionele manier een concert georganiseerd. Omdat ze wisten dat Marga zou optreden en ze hoorden van haar reputatie en prestatie op het Eurovisie Songfestival kreeg ze de titel “ de showbusinesskonigin van Nederland”

(meer…)

ervaring_klein

Deze reis vindt plaats van 29 augustus tot en met 5 september en wordt afgelegd per touringcar.De trip is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de cultuur, het natuurschoon en de projecten die Gichon hier heeft lopen. Marga Bult, zangeres en presentatrice, maar tevens ambassadrice van Stichting Gichon, zal deel uitmaken van het reisgezelschap.

(meer…)