Meer dan 400 Kadoosjes


Kadoos in_loods01In de afgelopen maand zijn de door de distriubutiepunten verzamelde Kadoosjes naar de Gichon-loods gebracht. Het is een vrolijk en kleurrijk gezicht in de loods. De Kadoosjes zijn mooit versierd en gevuld met nuttige en leuke cadeautjes.

Dit jaar was het doel om 330 kinderen blij te maken met een KaDoosje. Dit jaar hebben maar liefst 426 deelnemers een Kadoosjes gevuld. Dat zijn er 112 meer dan vorig jaar, ongelofelijk!!

De distributiepunten hebben de afgelopen 2 zaterdagen alle KaDoosjes naar de loods gebracht. Net als andere jaren hebben we ook dit jaar weer KaDoosjes gevuld en versierd voor deelnemers die geld hebben overgemaakt!

De begeleidsters in de weeshuizen verdienen het om ook eens in het zonnetje gezet te worden. Daarom hebben we ook dit jaar weer pakketjes samengesteld voor alle begeleidsters, bestaande uit 2 theeglazen, een theedoek en een gevuld theedoosje. In de weeshuizen werken ongeveer 60 begeleidsters. Het was dan ook een hele klus om deze pakketjes samen te stellen, maar het resultaat is de moeite waard!

Als alles verloopt zoals gepland, zal het team Kadoos in januari afreizen naar Wit-Rusland om de KaDoosjes eigenhandig uit te delen aan de kinderen.

Kadoos in_loods02