Ketelhuis in opbouw


Ketelhuis opbouw_01De stichting Gichon heeft voor het opwekken van warmte in het House of Peace een extern ketelhuis besteld. Het ketelhuis wordt opgebouwd in de Oekraïne en zal medio november 2011 worden vervoerd naar Wit-Rusland. Het ketelhuis wordt geplaatst op 20 meter van het House of Peace.

Als er groepen kinderen in een gebouw verblijven moet de CV-installatie volgens de Wit-Rusissche regelgeving in een uitpandig gebouw worden geplaatst. Voor het House of Peace is een extern ketelhuis besteld. De financien voor de aanschaf van het ketelhuis zijn afkomstig van het project We Need You van de Wierdense kerken en een subsidie van de NCDO.

Het ketelhuis beschikt over een cascadeopstelling van ketels (50kW per ketel), indirect gestookte boilers, professionele Wilo pompen, een brandmeldinstallatie met gasdetectie gecombineerd met een automatische gasklep, doormelding van storingen op de gsm en een generator die inspringt bij stroomuitval. Het ketelhuis heeft totaal een vermogen van 300kW.

Ketelhuis opbouw_02Ketelhuis opbouw_03