kerst transportbrief 2018

KERSTTRANSPORT 2018

In de eerst plaats excuus voor deze late transportbrief. Lange tijd zag het ernaar uit, dat er geen kersttransport georganiseerd zou worden. Zoals U misschien wel weet, hebben we niet meer de beschikking over een opslagruimte. We mogen echter nog eenmaal gebruik maken van de loods in Vriezenveen waar we de laatste jaren ingezeten hebben. Het is allemaal daardoor kort dag geworden. Maar toch willen we jullie in de gelegenheid stellen om kerstpakketten te komen brengen. Begin december vertrekt het transport. De vrachtauto zal dit keer alleen maar gevuld zijn met Kadoosjes en kerstpakketten. Er kan geen meubilair, extra kleding of speelgoed ingebracht worden. Het streven is dat de pakketten door Pjotr en zijn vrienden voor oud en nieuw bezorgd gaan worden.

Aandachtspunt!! In het verleden moest op elke doos een adressticker vermeld zijn. Dit mag niet meer. Er hoeft niets op de doos. Alleen een codering die er door ons opgezet wordt. Wel willen we jullie vragen om op het volledig ingevulde transportbegeleidingsformulier met een klein stukje plakband aan de bijbehorende doos te bevestigen. Dat is voor ons gemakkelijk bij het coderen van de pakketten.  DOWNLOAD HIER HET FORMULIER. Dit formulier graag zo volledig mogelijk invullen en tegelijkertijd inleveren met uw pakket(ten).

Let u er ook op, dat het meest recente ( 06) telefoonnummer vermeld staat? Zo kan onze contactpersoon afspraken maken om het pakket af te leveren. Er moeten soms honderden kilometers gereden worden en dan is het erg vervelend wanneer mensen dan niet thuis zijn. Dit werkt zeer vertragend voor de aflevering. Daarnaast graag ook aandacht voor de juiste adressering. Het blijkt de laatste tijd, dat er verouderde adressen vermeld staan op de pakketten. Dit belemmert de aflevering dan vaak ook.

Inleverdatum De inleverdatum voor de pakketten is zaterdag 24 november in de hal aan de Wierdenseweg 64 in Vriezenveen van 10 tot 12 uur. Andere aanlevertijden kunt u aanvragen via info@gichon.com.

Afspraken De pakketten moeten, voor zover dit mogelijk is, in dichtgeplakte dozen aangeleverd worden. Voor goederen die speciaal bij de gezinnen in Wit Rusland moeten worden afgeleverd geldt: €3,00 per kilo. € 1,00 is voor het transport naar Wit-Rusland, € 1,00 is voor het transport in Wit-Rusland en € 1,00 is voor het nazorgproject in Kobrin. U kunt dit keer ook met contant geld betalen.

Tenslotte willen we nog het volgende nadrukkelijk onder uw aandacht brengen: Wilt u er voor zorgen dat er geen aan bederf onderhevige producten en medicijnen of alcohol opgestuurd worden. Dit kan grote problemen veroorzaken bij de controles door de douane. En vooral: stuur onder geen beding geld mee!!