KERSTTRANSPORT 2015

In november 2015 verzorgen we weer het kersttransport naar Wit-Rusland. U kunt uw kind en/of het gezin in Belarus weer eens te verrassen met een prachtig pakket uit Nederland. De inleverdatum voor de pakketten is zaterdag 7 november (van 9:00 – 12:00). Graag het Gichon Transport Begeleidingsformulier zo volledig mogelijk invullen en tegelijkertijd inleveren met uw pakket(ten).

De goederen moeten, voor zover dit mogelijk is, in dichtgeplakte dozen aangeleverd worden. Voor goederen voor algemene distributie rekenen we geen kosten. Voor goederen die speciaal bij de gezinnen in Wit Rusland moeten worden afgeleverd geldt: €3,00 per kilo. € 1,00 is voor het transport naar Wit-Rusland, € 1,00 is voor het transport in Wit-Rusland en € 1,00 is voor het nazorgproject in Kobrin. Wij nemen geen contant geld meer aan. Wel willen we nog het volgende nadrukkelijk onder uw aandacht brengen:

  1. Wilt u er voor zorgen dat er geen aan bederf onderhevige producten en medicijnen of alcohol opgestuurd worden. Dit kan grote problemen veroorzaken bij de controles door de douane. En vooral: stuur onder geen beding geld mee.
  2. Let u er ook op, dat het telefoonnummer vermeld staat? Zo kan onze contactpersoon afspraken maken om het pakket af te leveren. Er moeten soms honderden kilometers gereden worden en dan is het erg vervelend wanneer mensen dan niet thuis zijn. Dit werkt zeer vertragend voor de aflevering.