Actie KaDoos op kledingbeurs Westerhaar


Kledingbeurs01Zaterdag 14 april vond de tweedehands kinderkleding en speelgoedbeurs plaats in De Klaampe in Westerhaar. De hele sporthal stond vol met standjes waar kleding en speelgoed te koop werd aangeboden. De stroopwafelkraam van Stichting Gichon was ook onderdeel van deze beurs. Ook de commissie van Actie KaDoos was aanwezig om Actie KaDoos te promoten.

Stichting Gichon/Actie KaDoos op de kinderkleding en speelgoedbeurs in Westerhaar!

Zaterdag 14 april vond de tweedehands kinderkleding en speelgoedbeurs plaats in De Klaampe in Westerhaar. De hele sporthal stond vol met standjes waar kleding en speelgoed te koop werd aangeboden. Er kwamen een groot aantal ouders met kinderen en opa’s en oma’s af op dit evenement. Het was dan ook gezellig druk. Naast het kopen van kleding en speelgoed konden de kinderen zich laten schminken en hun haren laten invlechten. Ook vond er een optreden plaats op het podium waaraan de kinderen mee mochten doen.

De stroopwafelkraam van Stichting Gichon was ook onderdeel van deze beurs. Dit was een groot succes, er zijn ontzettend veel stroopwafels verkocht! De opbrengst hiervan komt ten goede aan de Stichting Gichon.

Naast de stroopwafelkraam was ook de commissie van Actie KaDoos op de beurs aanwezig om Actie KaDoos te promoten. De commissie heeft een loterij georganiseerd waarbij de deelnemers altijd prijs hadden. Er waren bezoekers die zo enthousiast waren dat ze meerdere keren meededen met de loterij. Daarnaast konden kinderen grabbelen in de ‘Grabbeljurk’, ook dit was een groot succes! Bij de kraam van Actie KaDoos werden folders over de actie uitgedeeld en konden bezoekers nieuwsbrieven met foto’s van het uitdelen van de KaDoosjes bekijken.

Hopelijk kunnen wij naar aanleiding van deze beurs nieuwe deelnemers voor Actie KaDoos verwelkomen. Als u na het lezen van dit artikel vragen heeft over Actie KaDoos kunt u een e-mailtje sturen naar kadoos@gichon.nl. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een antwoord geven op uw vragen!

Kledingbeurs02Kledingbeurs03